The Streets
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

The Streets

Forum RPG!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Yuji's place

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Yuji

Yuji

Data de înscriere : 22/01/2010

Yuji's place Empty
MesajSubiect: Yuji's place   Yuji's place Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 12:36 am

Tocmai ma trezisem. Acele ceasului aratau faptul ca dormisem prea mult. M-am ridicat greoi din pat si m-am dus spre bucatarie, privindu-ma mai intai in oglinda mare de pe hol. Parul imi era ciufulit, iar pe pectoralul meu drept se vedea acel semn, acea cicatrice urata... Totusi, mi-era lene sa ma imbrac. Am intrat in bucatarie. Mi-am pus niste suc de fructe intr-un pahar si am inceput sa beau.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

Yuji's place Empty
MesajSubiect: Re: Yuji's place   Yuji's place Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 1:24 pm

Isi aranja parul si hainele,apoi batu de cateva ori in usa. Se dadu cativa pasi inapoi,asteptand sa i se deschida.
Sus In jos
Yuji

Yuji

Yuji's place Empty
MesajSubiect: Re: Yuji's place   Yuji's place Icon_minitimeMar Ian 26, 2010 10:36 am

Am auzit ceva batai in usa. Am lasat paharul din mana, punandu-l pe masa. Mergeam ca un zombie, probabil si aratam ca un zombie in acel moment. Uitasem si de cicatricea urata de pe piept si de faptul ca aratam ca naiba in momentul ala. Am deschis usa si am privit-o pe persoana care era in fata ei, asteptand sa spuna ce avae de spus. Mi se parea cunoscuta, mi-am dat seama ca ervecina care imi atrasese atentia. M-am rusinat de faptul ca aratam ca naiba, asa ca mi-am dat cu mana prin par automat.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

Yuji's place Empty
MesajSubiect: Re: Yuji's place   Yuji's place Icon_minitimeMar Ian 26, 2010 3:25 pm

Chicoti cand il vazu pe baiat.
-Pai...'Neata.Sper ca nu te-am trezit. Privi in pamant,usor jenata. Daca vrei,revin mai incolo. Dadu din umeri.Si-asa ma plictisesc.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Yuji's place Empty
MesajSubiect: Re: Yuji's place   Yuji's place Icon_minitime

Sus In jos

Yuji's place
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Streets :: House :: Camera baietilor-
Mergi direct la: