| Nyappy in the world! ^^ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yuji
| Subiect: Nyappy in the world! ^^ Sam Ian 23, 2010 12:47 am | |
| Hi! ^^ Eh, io o sa intrerup lantul si o sa imi dau numele pentru ca, culmea, imi place XD. Deci, sunt Delia, am 16 ani (maine ii fac, mai exact, pe la ora 3), sunt varsator.
Imi place: -Sa scriu -Sa cant la chitara si la bas (mai mult la bas) -Sa desenez (desenez de cand eram mica mica) -Ice Tea-ul -Persoanele care gandesc corect
Ador: -Pe Ruki pentru ca e o persoana minunata si un barbat la fel de extraordinar. Si nu ma refer la cum arata. Daca as avea corpul lui in discutie, nici n-ar fi existat pentru mine (e o chestie slaba, fara fund, plata, fara muschi, doar doua sfarcuri pe o suprafata plata, e scund si pricajit, fatza compenseaza toate astea numai cand e machiata). Asa, destul... Poate vad pe cineva ca imi da copy paste la chestia asta sau ca preia ce am zis io, ca am mai vazut faze de genul. -Yaoi-ul. Deci sunt maniaca pur si simplu, ador yaoiul. XD
Urasc: -Copilariile -Persoanele care nu respecta (nici pe altii, nici pe sine) ... etc
Mda, deja v-am zis prea multe. ^^ | |
|
| |
Yusuke Yamamoto Admin
| Subiect: Re: Nyappy in the world! ^^ Sam Ian 23, 2010 12:48 am | |
| Minunat! a venit deliutza :> > < welcome ba! | |
|
| |
Yuji
| Subiect: Re: Nyappy in the world! ^^ Sam Ian 23, 2010 12:49 am | |
| Ce faci, tuh? Asa repede ai citit? XD Sau nici n-ai citit tot? Si merci de urari. | |
|
| |
Yusuke Yamamoto Admin
| Subiect: Re: Nyappy in the world! ^^ Sam Ian 23, 2010 12:52 am | |
| Cum sa nu citesc tot :-w am citit tot :> | |
|
| |
Yuji
| Subiect: Re: Nyappy in the world! ^^ Sam Ian 23, 2010 12:55 am | |
| Sweet, okay. XD Intra si tu pe mess, apropo. XD | |
|
| |
Yusuke Yamamoto Admin
| Subiect: Re: Nyappy in the world! ^^ Sam Ian 23, 2010 12:56 am | |
| Sunt pe mess XD pe celalat id xD | |
|
| |
Brooke
| Subiect: Re: Nyappy in the world! ^^ Sam Ian 23, 2010 1:08 am | |
| Hm , bey welcome >D:< Nyappy posting :> Esti fana Antic Cafe no ? | |
|
| |
Yuji
| Subiect: Re: Nyappy in the world! ^^ Sam Ian 23, 2010 1:13 am | |
| Da, ceva de genul, Imi placeau mai mult in formula cu Bou ca atunci era j-rock, acum e mai mult j-pop si nah, s-a cam dus farmecul. Dar nyappy tot nyappy este. XD | |
|
| |
Brooke
| Subiect: Re: Nyappy in the world! ^^ Sam Ian 23, 2010 1:14 am | |
| xD , yeah` Bou fetita 8-> , dar ii statea bine asa 8-> | |
|
| |
Yuji
| Subiect: Re: Nyappy in the world! ^^ Sam Ian 23, 2010 1:20 am | |
| Da, era o chestie de imagine a trupei, zic eu, nu stiu. In orice caz, pana la urma, talentul conteaza, nu? Nu ca Bou ar fi fost mai talentat decat Takuya, but acum, cu Yuuki in trupa, melodiile lor sunt deja j-pop si, culmea, nimeni nu-si da seama de asta. | |
|
| |
Ishbell Aileen Kirsteen
| Subiect: Re: Nyappy in the world! ^^ Dum Ian 24, 2010 2:33 pm | |
| An Cafeee! Nyappy si tie! : ) Sunt de-acord ca Takuya e mai talentat decat Bou, dar Yuuki saracul nu cred ca si-a gasit locul unde trebuie. Oricum...trupa suna ok si acum, dar parca mi-e dor de vremurile in care erau j-rock pur XD Anyway...Nyappy posting! ^^ | |
|
| |
Brooke
| Subiect: Re: Nyappy in the world! ^^ Dum Ian 24, 2010 2:34 pm | |
| Yeah` but ... nu avem ce face , da si mie imi place cum suna si acum si imi placea si inainte :] | |
|
| |
Yuji
| Subiect: Re: Nyappy in the world! ^^ Dum Ian 24, 2010 2:49 pm | |
| - Ishbell Aileen Kirsteen a scris:
- An Cafeee! Nyappy si tie! : )
Sunt de-acord ca Takuya e mai talentat decat Bou, dar Yuuki saracul nu cred ca si-a gasit locul unde trebuie. Oricum...trupa suna ok si acum, dar parca mi-e dor de vremurile in care erau j-rock pur XD Anyway...Nyappy posting! ^^ Takuya mai talentat decat Bou? Deci nu o sa zic NICIODATA asa ceva! In primul rand, de ce e mai talentat Takuya? Eu zic ca amandoi sunt la fel de talentati. Si apoi...totusi... Bou ramane in istoria An Cafe, mi se apre jignitor sa spui ca Takuya e mai talentat decat el. E ca si cand ai spune "Ce bien ca a plecat Bou si a venit tipu' asta ca oricum e mai talentat". Yuuki, intr-adevar, nu prea are ce cauta pe-acolo, nu se potriveste cu imaginea trupei. De fapt, acum se potriveste, se pare ca toata lumea s-a schimbat dupa stilul lui. Suna okay acum trupa, dar chiar erau mai misto inainte, cand erau rock. Acum sunt un pop esuat. | |
|
| |
Ishbell Aileen Kirsteen
| Subiect: Re: Nyappy in the world! ^^ Dum Ian 24, 2010 2:54 pm | |
| Okke! ma predau : )) Sunt la fel de talentati di Bou si Takuya...^^ Oricum...imi place trupa asa cum este si cu si fara Bou...dar se simte absenta lui parca...XD Miss Bou : ( | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nyappy in the world! ^^ | |
| |
|
| |
| Nyappy in the world! ^^ | |
|