| Băăăă, Melcu' is here [= | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Miyu.
| Subiect: Băăăă, Melcu' is here [= Sam Ian 23, 2010 3:10 pm | |
| Pai... Traiesc intr-un oras de cacat.Am si uitat numele.Deci sa trecem peste asta, nu ati vrea sa stiti mai nimic despre el, va spun eu.Asa pai sa incepem cu inceputul. ATENTIE...urmatoare cuvinte pot dauna grav sanatatii. Deci Ma numesc ALINA...wahh ce nume stupid Melc,Bizz' si Halina.As prefera mai mult MELC Asa...acum sa incepem Ador, ador...
-nebunia -prostia -tampenia -prosteala -castile -emo -conversii -rozul -negru' -sa nu mai ies de la pc -sa ascult muzica -maimutoii de plus -zilele funny -rasul -forumurile -RPG'ul -cerceii [= -emoticoanele -Kiro -Bill -Justin Bieber -desenele animate -pozele -pozatelefonu' -mess'u -prietenii -culrileee -artificiile -reveionu' -Hello Kitty -Brokencyde -Tokio Hotel -cariocileee -lenea -distractia Sunt multee...dar in mare parte astea
Asa acum caracteristici [= Nu stiu daca am scris bine Melc' e proasta Melc' e cretina Melc' isi iubeste prietenii Melc' e obsedata de:Kiro,Bill,Tom and Justin <33 Melc' asculta Brokencyde Melc' e obsedata de forumuri rpg Melc' ii place roz si negru Mec' sta toata ziua la calculator Melc' iubeste vacantele lungi Melc' iubeste vara Melc' o adora pe Kipi Melc' uraste persoanele care daca afla de cineva dpa se dau repede mari fane'fani Melc' uraste persoanele proaste alea in sensu' rau Melc' iubeste emoticoanele Melc' ii plac emo Melc' isi iubeste geanta colorataaaa <33 Melc' ii plac lucrurile ciudate Melc' asculta muzica Melc' se cearta cu ma-sa mai mereu Melc' ii place sa viseze Melc' e obsedata de ea Melc' o uraste pe Hannah Montana Melc' isi iubeste ursul de la Iuliz'u Melc' iubeste melodiile de la Tokio Hotel Melc' uraste franceza Melc' ii place la scoala Melc' se cearta mereu cu Tibi Melc' isi adora colegii, doar pe unii ca ceilalti sunt RATATI! Melc' adora ficurile cu Cb Melc' ii place sa scrie in jurnal pe forumuri Melc' crede ca o sa fie activa aici Melc' vrea commuri de la voi Melc' e ea si atat. Melc' a obosit Melc' vrea sa moara cate o data Melc' asculta muzica non-stop Melc' e nebuna Melc' vrea pierceing Melc' iubeste imaginatia Melc' de asta isi foloseste imaginatia Melc' iubeste culorile in haos Melc' nu mai are ce sa zica Melc' va zice sa intrebati daca vreti sa mai stiti ceva sau daca nu ati inteles ceva despre mine
The end | |
|
| |
A.Luca
| Subiect: Re: Băăăă, Melcu' is here [= Sam Ian 23, 2010 3:17 pm | |
| Iubitaaa .. Cum mai e viata ta .. Ca viata mea esti tu ..! In fine.Te iubesc si bine ai venit pă forum! *hug* | |
|
| |
Miyu.
| Subiect: Re: Băăăă, Melcu' is here [= Sam Ian 23, 2010 3:19 pm | |
| :]]...si eu te iubesc :]]...si mersi :]... | |
|
| |
Brooke
| Subiect: Re: Băăăă, Melcu' is here [= Sam Ian 23, 2010 3:21 pm | |
| Yuhuu melculee :] Ce faci bre` ? A uitasem : Welcome ! | |
|
| |
Miyu.
| Subiect: Re: Băăăă, Melcu' is here [= Sam Ian 23, 2010 3:22 pm | |
| Bine fac bre :] si mersi pt intampinare [= | |
|
| |
Austin
| Subiect: Re: Băăăă, Melcu' is here [= Sam Ian 23, 2010 3:22 pm | |
| Hey'y..nu uitati ca daca nu eram eu..nu se inregistra! =]] In fine, welcome here, Melcuu'!! :] | |
|
| |
Brooke
| Subiect: Re: Băăăă, Melcu' is here [= Sam Ian 23, 2010 3:23 pm | |
| :]] apoi eu era prima care scrisese si apoi am vorbit la tilifon :] Si pac sa bagat Luca repede :-w | |
|
| |
Miyu.
| Subiect: Re: Băăăă, Melcu' is here [= Sam Ian 23, 2010 3:24 pm | |
| da..so, multumestei :]...mersii >;d< | |
|
| |
Austin
| Subiect: Re: Băăăă, Melcu' is here [= Sam Ian 23, 2010 3:31 pm | |
| OMG, ia stai! Tu esti fan Justin Bieber!? Man, inca un fan! Am vreo 4 in lista care is obsedati de melodiile lui [uh..unu dintre ei sunt eu )] Care e melodia ta preferata?! O.O | |
|
| |
A.Luca
| Subiect: Re: Băăăă, Melcu' is here [= Sam Ian 23, 2010 3:33 pm | |
| Se vorbeşte cumva de mine p'aci? Cumva? :-w | |
|
| |
Miyu.
| Subiect: Re: Băăăă, Melcu' is here [= Sam Ian 23, 2010 3:34 pm | |
| aaa...pai meodia mea preferata e:-?...One Time...am cantat-o pe asta eu cu prietenele la revelion zici ca eram nebune | |
|
| |
Austin
| Subiect: Re: Băăăă, Melcu' is here [= Sam Ian 23, 2010 3:37 pm | |
| Nice! =]] Si mie imi placea One Time :d. Da' acum imi place Love Me ;x | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Băăăă, Melcu' is here [= | |
| |
|
| |