The Streets
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

The Streets

Forum RPG!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cautand ce nu gasesti.

In jos 
+3
Miyu.
Sung Hyo
A.Luca
7 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
A.Luca

A.Luca

Data de înscriere : 22/01/2010

Cautand ce nu gasesti. Empty
MesajSubiect: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 6:44 pm

Intra in bucatarie,uitandu-se catre frigider.Il deschise rapid,cautand cateva pastile ..
-DRACIE!
Tipa,continuand sa caute respectivele pastile.
-Cine face cumparaturile in casa asta ....?
Replica nervos.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 6:47 pm

Auzi galagia din bucatarie si se indrepta catre ea bodoganind.Era dimineata.
-Ce naiba?!La alta ora nu ti-ai gasit sa tipi?Unii oameni incearca sa doarma. Se bosumfla privindu-l pe tip,cu ochii intredeschisi.
Sus In jos
A.Luca

A.Luca

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 6:48 pm

-Tu ce vrei .. ?
Ridica din spranceana uitandu-se catre tanara.
-Pardon,scuza-ma! Stii cumva unde sunt pastilele?
Se uita catre satena.
Sus In jos
Miyu.

Miyu.

Data de înscriere : 23/01/2010

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 6:49 pm

Miyu se duse somnoroasa in bucatarie.Il vazu pe Luca si inca o fata.Se duse la el.
-Hei yub' ce faci?
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 6:53 pm

-Aa...da,stiu.Sunt pe frigider.Se ridica usor pe varfuri si lua pastilele de pe frigider.Poftim! Zambi dulce. Se aseza pe un scaun si incet-incet adormi.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:36 pm

Usa bucatariei se deschise incet, in incapere intrand Yui, foarte somnoroasa.
- Neata...! Murmura ea, sperand ca ce-i din jur o vor auzi.
Sus In jos
Ishbell Aileen Kirsteen

Ishbell Aileen Kirsteen

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:41 pm

Am venit si eu in bucatarie dar din cauza somnului nu am vazut-o pe Yui'chan. M-am impiedicat de ea si am cazut cu o plesnitura pe podeaua rece a bucatariei.
-Ittai! am spus eu incercand sa ma ridic.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:44 pm

Auzind galagia care era in bucatarie se trezi instantaneu si incepu sa vorbeasca aiurea.
-Am ajuns in Germania ?!Isi indrepta privirea catre fata care cazu si incepu sa rada. Toti sunt adormiti azi... Spuse ea,mai mult pentru sine.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:47 pm

Yui fu cat pe-aci sa cada si ea, dar noroc ca se prinse de-un scaun, dar tot se lovi putin cu capul de el. Lovitura totusi o facu sa se mai trezeasca. Se uita Ishbell si spuse:
- Esti bine? Ii intinse in acelasi timp mana, ca sa o ajute sa se ridice.
Sus In jos
Ishbell Aileen Kirsteen

Ishbell Aileen Kirsteen

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:50 pm

M-am ridicat cu ajutorul ei si am inceput sa rad.
-Mda...sunt bine. Tu? Si scuze ca am dat peste tine...sunt mai adormita azi ca de obicei. am chicotit eu.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:51 pm

- Nu trebuie sa-ti ceri scuze, sunt bine oricum! Ii zambi ea, frecandu-si incet locul in care se lovise.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:53 pm

Lua punga cu cereale si cutia cu lapte.Isi turna intr-un castron laptele si rasturn punga cu cereale in lapte.
-Mai vrea careva? Intreba sperand sa i se raspunda. Si scuze...nu trebuia sa rad.
Sus In jos
Ishbell Aileen Kirsteen

Ishbell Aileen Kirsteen

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:57 pm

-Da eu! am zis repede in timp ce ma apropiam de Hyo. Si nu-i nimic ca ai ras...se mai intampla, nu?
Mi-am pus mana pe soldul pe care am aterizat si am simtit durere, dar nu am zis nimic. M-am asezat pe un scaun si am asteptat cerealele.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 4:04 pm

- Vreau si eu! Se trezi Yui deodata. Ii era putin foame si oricum cerealele erau micul ei dejun favorit.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 4:07 pm

Turnase laptele si cerealele in alte doua castroane apoi i le-a dat fetelor.
-Ittadakimasu! Incepu sa manance.Yummy. Eu sunt Sung Hyo.Imi puteti spune doar Sung.Sau Hyo...cum va vine.
Sus In jos
Ishbell Aileen Kirsteen

Ishbell Aileen Kirsteen

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 4:09 pm

-Ittadakimasu! am spus si eu, apoi mi-am ridicat privirea spre ele. Eu sunt Ishbell Aileen. Imi puteti zice doar Aileen
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 4:13 pm

- Yui! Se prezenta ea scurt, zambindu-le amandurora. Imi pare bine sa va cunosc! Dupa ce spuse asta incepu sa manance, destul de repede, fiindca ii fusese tare foame.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 4:15 pm

Repeta numele fiecarei fete,vazand ca nu este greu de pronunta.
-Si mie imi pare bine! Zambi ca un copil mic. Termina de mancat si ridica o mana in aer.Prima!!Isi reveni peste cateva secude si si drese vocea.Ehh...scuze... XD
Sus In jos
Adeon

Adeon

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 5:35 pm

Intru pe jumătate adormit în bucătărie cu gândul să îmi fac o cafea. Pun apă la fiert şi mă sprijin de bufet. Nu după mult timp, nu mă mai pot ţine pe picioare şi "aterizez" pe podea, cu ochii închişi, dormitând.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 5:51 pm

-Ba..ce'aveti ma toti azi de cadeti toti?Se duse langa Adeon si ii dadu cateva palme usoare peste fata.Esti bine,nenea?Chicoti scurt.
Sus In jos
Adeon

Adeon

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 5:54 pm

Mârâi, vrând să dorm în continuare. Îmi las capul într-o parte şi zic încet şi calm:
-Îmi e somn...
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 6:00 pm

Incepu sa rada vazandu-l asa adormit.
-Ba,nu mai dormi pe jos ca o sa racesti. Bun,hai ca te tarai pana'n camera.Incepu sa rada si mai tare. Incepu sa-l traga de picioare pana in camera ei. Patu` e in fata ta.Nu stiu unde e camera ta asa ca...singura optiune a fost camera mea.
Sus In jos
Adeon

Adeon

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 6:05 pm

-Mmmm...Spun eu adormit. Nu deschis ochii şi nu mă mişc. Îi rostesc o singură dată numele şatenei şi apoi zâmbesc mulţumit.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 6:08 pm

-Sa stii ca eu nu te pot ridica.Deci,daca nu pot..atunci vei dormi pe jos,vazand ca nici tu nu vrei sa te misti.Hmm..Look! Ii aduse o perna si i-o puse sub cap. Somn usor!Ii daduse un pupic pe frunte apoi chicoti.Parca era un copil mic.
Sus In jos
Adeon

Adeon

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 6:12 pm

Îmi aşez comod capul pe pernă şi o prind pe fată de mână, nevrând să o las să plece.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cautand ce nu gasesti.   Cautand ce nu gasesti. Icon_minitime

Sus In jos

Cautand ce nu gasesti.
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Streets :: House :: Bucataria-
Mergi direct la: