The Streets
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

The Streets

Forum RPG!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Sung Hyo゚s roOm。

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Sung Hyo

Sung Hyo

Data de înscriere : 22/01/2010

Sung Hyo゚s roOm。 Empty
MesajSubiect: Sung Hyo゚s roOm。   Sung Hyo゚s roOm。 Icon_minitimeVin Ian 22, 2010 10:52 pm

Intrase in camera intr-o dupa-amiaza. Se tranti pe pat,stand cu capul in perna de parca peste cateva secunde s-ar fi sufocat. Telefonul ii suna intr-o disperare dar nu-l baga in seama. Isi deschise laptopul si puse o melodie pe care o asculta intruna.Se termina,o dadea de la capat.
-"Curand o sa innebunesc !" isi spuse ea in gand.
Sus In jos
Yuji

Yuji

Sung Hyo゚s roOm。 Empty
MesajSubiect: Re: Sung Hyo゚s roOm。   Sung Hyo゚s roOm。 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 12:26 am

Tocmai coboram scarile cand am vazut intrand intr-un apartament o fata. N-am avut tupeu sa bat la ea la usa fix atunci, dar am revenit peste ceva timp. Am batut la usa. Speram sa nu ma expedieze.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

Sung Hyo゚s roOm。 Empty
MesajSubiect: Re: Sung Hyo゚s roOm。   Sung Hyo゚s roOm。 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 1:23 pm

-"O fi batut sau mi s-a parut?!"Se intreba in gand,oprind muzica. Se ridica cu o lene imensa de pe pat,ducandu-se la usa.O deschise usor zarindu-l pe baiat.
-Salut!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Sung Hyo゚s roOm。 Empty
MesajSubiect: Re: Sung Hyo゚s roOm。   Sung Hyo゚s roOm。 Icon_minitime

Sus In jos

Sung Hyo゚s roOm。
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sung Hyo's pix <3<3<3