The Streets
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

The Streets

Forum RPG!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Yui's room^^

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

Data de înscriere : 23/01/2010

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 12:45 am

Yui doar ce ajunse in noul ei apartament in urma cu doua ore. Bineinteles ca primul lucru pe care-l facu fu sa inceapa sa-si despacheteze hainele si sa le aranjeze, iar la fel facu si cu lucrurile. Aproape terminase tot, dar mai era dezordine prin casa, totusi era prea obosita ca sa continue. Aprinse dvdul si puse putina muzica, sa se mai relaxeze, apoi se aseza pe pat, cu o ceasca de cacao calda in mana.
Sus In jos
Yuji

Yuji

Data de înscriere : 22/01/2010

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 12:49 am

Auzisem ca se mutase cineva nou si ma gandeam ca era o sansa sa imi fac ceva prieteni. Am gasit repede usa, nu era greu. Am batut, sperand sa nu cumva sa deranjez.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 12:51 am

Imediat ce auzi bataia puse cana cu cacao pe o noptiera din apropierea patului. Se indrepta cu pasi marunti spre usa si cand ajunse in fata acesteia o deschise, afisand un zambet cand zari persoana din fata ei.
- Buna!
Sus In jos
Yuji

Yuji

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 12:58 am

Mi-a deschis usa o asiatica draguta si mi-a zambit.
-Buna, i-am raspuns zambind. Deranjez?
Dupa felul in care arata, m-am gandit ca era o companie placuta, parea foarte draguta.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 1:00 am

- Nu, nu deranjezi. Raspunse ea mentinandu-si zambetul pe chip. Daca vrei intra! Ii zise ea in timp ce se dadu putin la o parte din usa, ca acesta sa aiba loc.
Sus In jos
Yuji

Yuji

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 1:15 am

Am intrat inauntru.
-Eu sunt Yuji, i-am spus, intinzandu-mi mana si inclinandu-ma in fata ei.
Imediat cum am intrat, am observat dezordinea din casa, dar era in regula pentru ca de-abia se mutase.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 1:18 am

- Yui, imi pare bine! Se prezenta si ea, in timp ce dadu mana cu acesta. Se uita putin in jurul ei, apoi isi atinti privirea asupra lui Yuji, rosind putin. Gomene, e cam dezordine pe aici, nu prea am avut timp sa aranjez toate lucrurile!
Sus In jos
Yuji

Yuji

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 1:21 am

-A, nu-i nimic, stiu ca abia te-ai mutat. De fapt, de-asta am venit: ca sa iti urez bun venit, i-am spus, inclinandu-ma din nou usor. Aaa... as putea sa te ajut, daca vrei. Eventual, daca ai ceva mai greu de mutat sau, stiu si eu, lucruri de genul...
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 1:24 am

- In cazul asta mersi, esti prima persoana care-mi ureaza! Ii zambi din nou, privindu-l atenta. Si cat despre ajutor... o sa termin eu ce mai e pe aici de aranjat, sincer nu vreau sa te deranjezi. Acum spune-mi, vrei sa te servesc cu ceva? Si ia un loc! Ii sugera ea, facand un usor semn spre canapea.
Sus In jos
Yuji

Yuji

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 1:33 am

M-am indreptat spre canapea si m-am asezat.
-Nu, multumesc. De fapt... doar niste apa.
Mi-ar fi placut sa o ajut, chiar nu ma deranjam. Oricum nu aveam altceva mai bun de facut acasa. In plus, Yui parea o fata foarte draguta.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 1:36 am

- Okey, iti aduc imediat!
Yui numai ezita nici o clipa si merse in bucatarie. Lua un pahar cu apa si reveni in sufragerie, dandu-i-l baiatului. Intre timp lua niste revise de pe masuta din fata acestuia si le aseza intr-un sertar.
" Ptiu, e un dezastru aici! " Isi zise ea privind camera si in acelasi timp se aseza pe-un fotoliu.
Sus In jos
Yuji

Yuji

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 1:41 am

-Merci.
Am luat paharul cu apa si am sorbit putin.
-Si iti place aici pana acum?
Am auzit muzica data la volum mic pe fundal. Draguta melodie. Nu genul meu, dar era draguta. Era ceva cantat la chitara, am banuit ca si Yui stie sa cante. De fapt, am vazut husa unei chitare undeva sprijinita de perete si m-am itnrebat cum ar fi cantat Yui melodia aceea.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 1:42 am

- Nu cunosc orasul prea bine si nici asa multe persoane, dar pana acum locul pare ok! Ii raspunse ea, cu-n zambet pe buze, apoi isi trecu usor mana prin par, aranjandu-si cateva suvite mai rebele.
Sus In jos
Yuji

Yuji

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 1:44 am

-Si mie imi place aici, e un loc linistit.
Bineinteles ca dupa ce mi-a spus ca nu cunostea orasul prea bine, mi-a venit in minte celebrul si clasicul raspuns: "Nu ai vrea sa iti arat eu imprejurimile?", dar m-am gandit sa nu o intreb asa ceva, m-am gandit ca era cam deplasat.
-Canti la chitara?
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 1:47 am

Il aproba in legatura cu locul, chiar era linistit si destul de placut, apoi ii raspunse si la intrebare:
- Da, cant la chitara. Cum de ti-ai dat seama?
Sus In jos
Yuji

Yuji

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 1:57 am

-A, sunt ghicitor. Am viziuni in legatura cu trecutul, prezentul si viitorul, am chicotit.
Bineinteles ca glumeam, dar apoi am continuat:
-Si... ti-am vazut husa de la chitara, i-am spus aratand spre husa care era in continuare sprijinita de perete.
Cam neatenta, uitase deja ca avea chitara in camera?
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 1:59 am

- Ah... ! Facu ea, mirandu-se de cat de aiurita putea fi uneori. Scuze, am uitat ca am chitara aici, credeam ca-i in camera mea. Tu canti la vreun instrument?
Sus In jos
Yuji

Yuji

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:02 am

-Nu, as fi vrut sa cant, dar...
"...dar nu am avut bani". Nu am mai continuat.
-Stiu cate ceva la pian, dar nu mult. M-a invatat un prieten la pianul lui cateva lucruri, dar, evident, daca nu repeti, tot degeaba. Alt prieten m-a invatat cateva acorduri la chitara si sa fac o bataie, citez, "decenta". O cunostinta a incercat sa ma invete ceva la vioara, dar nu i-a iesit.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:03 am

Yui incepu sa chicoteasca cand auzi toate acestea.
- Ar fi trebuit sa te ti macar de-un instrument. Apropo de pian, mai sti sa canti acea melodie? Am eu unul, ma gandeam ca poate... vrei sa mi-o arati.
Sus In jos
Yuji

Yuji

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:12 am

-Pai nu aveam cum sa ma tin de ele. Nu le-am avut niciodata acasa, doar mi-au aratat prietenii cateva chestii. Iar la pian nu stiu mare lucru, nici nu pot sa denumesc chestia aia o melodie pentru ca sunt varza, pur si simplu, am chicotit. Dar hai, as vrea sa incerc, sa vad daca mai tin minte ceva. Nu m-am vazut cu prietenul ala de mult timp si, evident, n-am mai pus mana pe pian.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:15 am

- In cazul asta, te mai pot ajuta eu putin, stiu sa cant si la pian. Zambi ea si se ridica de pe fotoliu, facand cativa pasi inainte, spre iesirea din sufragerie, iar ii acelasi timp ii sugera baiatului s-o urmeze.
Sus In jos
Yuji

Yuji

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:25 am

M-am ridicat de pe canapea si am urmat-o pana intr-o camera in care se afla pianul. Eram nerabdator sa cant din nou, imi placea muzica, dar, din pacate, nu puteam decat sa o cant din voce. Vocea era singurul lucru pe care mi-l puteam permite, pentru ca era gratis.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:27 am

Yui se aseza pe scaunul de la pian si ii facu loc si lui Yuji acolo.
- Asa, acum sa te vad ce sti, sunt tare nerabdatoare sa-ti vad talentul! Ii spuse ea, asteptand nerabdatoare sa dea drumul la melodie.
Sus In jos
Yuji

Yuji

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:29 am

Am inceput sa rad.
-Care talent?...., am intrebat mai mult pentru mine.
Am inceput sa cant ce stiam. Bineinteles ca faceam pauze destul de lungi pentru ca nu gaseam notele, bagam rateuri si tot felul, dar, in final, am luat melodia de la capat si am reusit sa o cant, astfel icnat sa inteleaga si ea linia melodica.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:31 am

La inceput ii veni sa chicoteasca putin, dar se abtinu, totusi cand observa ca baiatul isi daduse incet-incet drumul si sa progreseze, se indragosti de melodie. O asculta cu atentie, privindu-i degetele care se miscau destul de repede, din cand in cand uitandu-se si la chipul lui.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Yui's room^^ Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ Icon_minitime

Sus In jos

Yui's room^^
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» My little room...
» Huh?!Oh yeah...my room