The Streets
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

The Streets

Forum RPG!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Antrenament in ploaie

In jos 
+3
Yuji
Yusuke Yamamoto
Austin
7 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Austin

Austin

Data de înscriere : 22/01/2010

Antrenament in ploaie Empty
MesajSubiect: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 12:10 am

Statea in ploaie cu alti streeteri, incepand cu miscari usoare, apoi din ce in ce mai grele. Stropii de ploaie cadeau si unii numai vedeau pe unde merg. Aproape 3 dansatori au cazut de pe acoperis.
Sus In jos
Yusuke Yamamoto
Admin
Yusuke Yamamoto

Data de înscriere : 21/01/2010

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 12:19 am

Yusuke statea intr-un colt cu gluga pe cap uitandu-se la ei cum dansau. Isi musca putin puza apoi isi dadu jos bluza de tot ramanand in bustul gol si incepu si el sa danseze
Sus In jos
https://the-streets.forumgratuit.ro
Austin

Austin

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 12:26 am

-Man! E a 3-a oara cand aproape cazi de pe acoperis! Vrei sa fi mai atent?! Spuse putin nervos unuia dintre dansatori. Man..deloc nu se concentrau dansatorii astia. Ce se intampla daca nu castigau competitia? Ah da! Afla toata lumea si o sa rada de ei de fiecare data cand ii vad!
Sus In jos
Yusuke Yamamoto
Admin
Yusuke Yamamoto

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 12:31 am

Yusuke se orpii pentur o clipa uitandu-se la ei. Dadu din umeri continuand sa se miste.
Sus In jos
Austin

Austin

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 12:43 am

Sarituri, piruete..etc. Austin se opri si se uita la toti. Unii dintre ei nu faceau nimic bine. Alti intarziau. Ce era cu toata lumea?! Trebuia sa se antreneze, deci nu ar trebuii sa intarzie..

Ultima editare efectuata de catre Austin in Sam Ian 23, 2010 2:52 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Yuji

Yuji

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 12:55 am

Intarziasem si nu suportam asta pentruc a de obicei eram foarte punctual. Am iesit pe acoperis. Ma enerva ca ploua. nu eram bolnavicios, dar nu-mi placea sa stau in ploaie. Totusi, trebuia sa ma antrenez.
-Salut... Scuze ca am intarziat, am spus cui vroia sa ma auda.
Sus In jos
Yusuke Yamamoto
Admin
Yusuke Yamamoto

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 12:56 am

-Eh... nu ai intarziat!spuse satenul ducandu-se intr-un colt si tragandu-si sufletul apoi se uita in sus , ploua cu galeata

off: Austin te rog sa postezi mai mult si sa iti editezi mesajul!
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 3:30 pm

Iesise pe acoperis.Ii placea mult sa stea in ploaie.Se uita la baietii care se antrenau si se aseza pe jos cu picioarele incrucisate. Ar fi vrut sa danseze si ea,dar renunta,nu voia sa rada toata lumea de ea.
-"Ce tare..." Se minuna de cum dansau baietii.
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

Data de înscriere : 23/01/2010
Localizare : Peste tot dar nicăieri

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 3:34 pm

Se așeză lângă șatenă și se uită atent la băieții care dansau.
-Dansează așa de bine, nu? privi pierdută grupul mare de dansatori și își lăsă capul sprijinit de mâna stângă. Ploua puternic și ea era toată udă.
Sus In jos
Austin

Austin

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 3:36 pm

Se ridica din nou si incepu sa faca niste miscari..mult prea complicate. Aproape isi sparsese capul, insa se sprijinii intr-o mana si nu il sparse.
-Phew. Rasufla usurat.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 3:42 pm

-Da.Sunt minunati. Zambi privind-o pe fata de langa ea. Atentia ii fusese atrasa de acel streeter care era in bustul gol.Wow.Ce tare e tipu.Nu i-o fi frig? Incepuse sa-si faca griji pentru un necunoscut.Cateodata e foarte ciudata...
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 3:44 pm

-Mă, poate nu ii e. Să nu-mi spui că îți place... râse scurt și o bătu prietenește pe umăr. Apropo, sunt Millie.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 3:45 pm

Incepu sa rada slab.
-Ce-ai zis?!Sa-mi placa?Nici vorba..sau poate putin.Chicoti usor.Sung Hyo. Se prezenta in cele din urma.
Sus In jos
Yusuke Yamamoto
Admin
Yusuke Yamamoto

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 3:47 pm

Yusuke stranuta o data apoi tusii ducandu-si mana la gura
"Bravo Yusuke , asa meriti daca dansezi dezbracat" isi zise el cautandu-si bluza
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 3:48 pm

-Hmmm... Uite că tușește. Poate chiar ai dreptate.
Sus In jos
Yusuke Yamamoto
Admin
Yusuke Yamamoto

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 3:50 pm

off: millie... un rand te rog:))
on:
Yusuke se uita dupa bluza oftand scurt . Dadu din umeri negasindu-l asa ca continua sa mai faca ceva miscari
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 3:54 pm

Rase usor apoi se opri repede.
-Eram sigura ca nu va gasi bluza.Deoarece e in spatele meu.Ma duc sa i-o dau. Lua bluza si se duse langa baiat.Il batu usor pe umar,ca sa-i atraga atentia.Am vazut ca nu-ti gaseai bluza.Poftim!Ii spuse zambind apoi se intoarse langa fata.Nici nu se pune problema.A racit. Incepu sa tuseasca si sa stranute.Si cred ca am racit si eu.
Sus In jos
Yusuke Yamamoto
Admin
Yusuke Yamamoto

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 3:56 pm

-Um... hei mersii!striga el dupa fata apoi zambin in coltul gurii luandu-si bluza pe el stranutand din nou.
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 3:57 pm

-Pe pariu că tu te-ai molipsit cu boala dragostei. Haide mă, recunoaște că îți place puțin mai mult. Hai spune. Altfel nu are avea cum să-ți pese chiar așa de mult de el.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 4:02 pm

Rase scurt.
-Nici macar nu-l cunosc.Si bine,il plac putin mai mult. Isi lasa capul pe spate stergandu-si din cand in cand apa de pe fata. Auzind ca baiatul ii multumi.Spuse putin mai tare: pentru nimic! Oricum,uitete la el.Sigur are o iubita.Aoleu,da ce subiect de discutie avem! Chicoti usor.
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 4:06 pm

-E logic că are o iubită. O mai știi pe aia de la detenție, ieri? De ai spus că sunt penibili. Ei bine, e el cu... iubita, presupun. Dar nu plânge, găsești tu pe cineva.
Sus In jos
Yusuke Yamamoto
Admin
Yusuke Yamamoto

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 4:09 pm

Yusuke se orpii din dans si se puse jos intr-un colt extenuat , rasufland usurat . Se uita in jur , inca ploua
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 4:10 pm

-Aaa..da!Mi-am adus aminte. Eu sa plang?Pentru un baiat?Hey,nu's io genul ala de fata,bre! Oricum,uitete-n jur.Sunt o grama` de baieti.Am din ce alege. Zambi larg examinandu-i pe baieti dar niciunul nu-i placu asa mult.Fuck!Nu-mi place niciunu`. Rase slab.
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 4:12 pm

-Da, așa ai din ce alege. Și sunt sarcastică. Vezi? analiză și ea atent fiecare băiat de pe acoperiș. Dacă nu îmi găsesc aici prieten, promit că mă fac lesbi.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 4:20 pm

O privi cu ochii cat cepele.
-Hm?!O_O' Sa nu ma molipsesti ! Chicoti usor. Il privi pe acel baiat din colt. Isi aminti de el si iubita lui,deci incepu sa rada. Ce tari erau amandoi in acea sala!Se opri din ras.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie Icon_minitime

Sus In jos

Antrenament in ploaie
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Streets :: The Streets :: Acoperisurile-
Mergi direct la: