The Streets
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

The Streets

Forum RPG!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Antrenament in ploaie

In jos 
+3
Yuji
Yusuke Yamamoto
Austin
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Millie Waldorf

Millie Waldorf

Data de înscriere : 23/01/2010
Localizare : Peste tot dar nicăieri

Antrenament in ploaie - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 4:21 pm

-Tu râzi când îți amintești de prietena lui ăla? Eu nu aș râde, dar treaba ta. Mai bine fă-te și tu lesbi. Tot mai multe fete sunt pe pământ decât băieți. Cred.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

Data de înscriere : 22/01/2010

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 4:25 pm

-Dar baietii sunt sweet <3.Si poate ai dreptate...dar.. nu stiu.Mi se pare ciudat sa ma sarut cu o alta fata.N-am incercat niciodata so...nu stiu cum e.
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 4:48 pm

-Hmm... e plăcut. Exact ca și cum ai săruta un băiat. Și nu mint. Serios. Dădu aprobator din cap.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 4:58 pm

-Yeh,si cu cine as incerca?Nu cunosc pe nimeni aci. Ofta lung inca privindu-l pe baiat. Isi daduse o palma peste fata. "Ia'ti gandu de la el,Sung!"Isi spuse in gand.
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 5:03 pm

-Haide mă, chiar ești așa de îndrăgostită de el chiar dacă nici măcar nu îl cunoști? Esti fenomenală.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 5:09 pm

-Hm?Da` nu's indragostita.Il plac doar.Se intoarse cu spatele la el.Nici nu-l mai plac... XD Zambi smecher.
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 6:26 pm

-Da da. Minte în continuare. Crezi că te cred? Nuuuuu. Răspuns corect. Râse sec și o bătu prietenește peste umăr.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 6:31 pm

O impinse si se urca deasupra ei,sprijinindu-se in maini.
-Haha.XD Mare lucru.Un baiat...il plac dar nu-l iubesc.Se daduse la o parte,stand in sezuta cu picioarele la piept.
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 6:32 pm

-Păi da mă, îl placi ceva mai mult. Și îmi dau seama că suferi oarecum pentru că el are prietenă și... mă rog.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 6:42 pm

-Aoleu.Bai.Nu sufar.Rase slab.Ti-am zis ca nu voi suferi niciodata din cauza unui baiat. Scoase limba copilareste.Daca vrei sa-ti demonstrez,atunci iti voi demonstra.Dar sa stii ca nu stiu cum.
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 11:37 am

-Păi... nu știu, nu am nici cea mai vagă idee cum ai putea tu să-mi demonstrezi MIE că tu nu ai să suferi după streeterul ăla.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 12:36 pm

-Mda...Pai,o sa ma cuplez cu altul si ai sa vezi ca nu-i va mai stai gandul la el.Dar nu cu unul de p'aci.Incepu sa se gandeasca apoi dadu din umeri.Neah,mai bine singura.Fara prea multe batai de cap...
Sus In jos
Adeon

Adeon

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 5:17 pm

Intru pe acoperiş căscând. Iarăşi îmi este somn. Cred că sufăr de boala lenei.. Scot chitara din husă şi mă aşez pe jos, începând să când o baladă romanctică pe care am scris-o cu câtva timp în urmă.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 6:31 pm

Atentia ii fusese atrasa de sunetul chitarii.
-Ba Mill`,iote ce fain canta nenea.Spuse uimita si ii dadu un ghiont in burta.
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 6:53 pm

-Măăăă. Doare! Lasă-mă că îl văd. Și e bun. Poate o să cântăm împreună un cântec, la chitară, of course. Își puse treatral mâinile în jurul abdomenului, unde fusese lovită de Sung.
Sus In jos
Adeon

Adeon

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 7:07 pm

Mă opresc din cântat şi le zâmbesc celor două fete ce par să mă privească. Apoi, continui cântecul, începând să cânt şi cu vocea.
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 7:08 pm

-Vezi, vezi? Mi-a și zâmbit. Stai că merg eu la el. Îi dădu în joacă o palmă peste umeri lui Sung și se îndreptă către brunetul care cânta la chitară. Știi, cânți bine.
Sus In jos
Adeon

Adeon

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 7:12 pm

Mă opresc din nou din cântat şi ridic capul către fată. Îmi dau o şuviţă de pe chip şi zic:
-Mersi. Apropo, eu sunt Adeon.
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 7:15 pm

-Millie. Încântată. Îl privi adânc în ochi, apoi își mută privirea către chitara lui. E o Washburn sau o Fender? Sau niciuna din astea?
Sus In jos
Bonnie

Bonnie

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 7:16 pm

Se duse pe acoperis cu gandul sa danseze putin.Vazand ca e aglomerat se razgandi si se sprijini de peretele de la intrare privind in jur.
Sus In jos
Adeon

Adeon

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 7:17 pm

-Fender, spun eu rapid, privind chitara şi atingând uşor corzile.
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 7:18 pm

-Ah, pun pariu că a costat un chilipir. E... faină. Râse sec de replica ei. Și eu am una asemănătoare, doar că e Washburn.
Sus In jos
Adeon

Adeon

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 7:21 pm

-Nu mai ţin minte cât a costat, dar nu-mi pasă, la cât de rapid distrug eu chitările.... Îi zâmbi uşor fetei.
Sus In jos
Millie Waldorf

Millie Waldorf

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 7:22 pm

-LE DISTRUGI? Ești întreg la minte?! Măicuță, eu nu aș distruge niciodată o chitară, mai ales după ce am avut o experiență neplacută deloc cu una.
Sus In jos
Adeon

Adeon

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 7:28 pm

-Le mai trântesc uneori de pereţi sau podea. Niciodată nu am păstrat o chitară mai mult de un an. Îi zâmbesc discret şi apoi casc.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Antrenament in ploaie   Antrenament in ploaie - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Antrenament in ploaie
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Streets :: The Streets :: Acoperisurile-
Mergi direct la: