The Streets
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

The Streets

Forum RPG!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

BOom.BoOm Bang..my rOom

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Bonnie

Bonnie

Data de înscriere : 23/01/2010

BOom.BoOm Bang..my rOom Empty
MesajSubiect: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 12:01 pm

Intra in camera dadu muzica aproape la maxim apoi se arunca pe burta in pat,intorcandu-se pe spate , incrucisandu-si mainile sub cap avand privirea tintuita in tavan. Statea culcata astfel, cu totul invaluita de amintiri, din care rasareau, ca niste flori necunoscute, ganduri strani.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

Data de înscriere : 22/01/2010

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 1:16 pm

Vazuse ca veni cineva nou asa ca se duse sa ii ureze un bun venit.Batu la usa putin mai tare,deoarece era galagie in apartament. Se dadu cativa pasi inapoi asteptand sa i se deschida.
Sus In jos
Bonnie

Bonnie

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 1:46 pm

Lovitura ce o auzi in usa o facu sa se trezeasca din visare.Isi scutura capul apoi dadu muzica mai incet ridicandu-se din pat,si indreptandu-se spre usa.O deschise usor cautand persoana ce batuse in ea.

Ultima editare efectuata de catre Bonnie in Dum Ian 24, 2010 1:50 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 1:49 pm

Se baga in fata ei,vazand ca nu o recunoaste.
-Sa traiesti!Incepu sa rada vazand-o asa visatoare. Sunteti cumva pe planeta aceast,don'soara Bonn`?
Sus In jos
Bonnie

Bonnie

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 1:56 pm

Se uita atent la fata apoi isi mai scutura inca o data capul.
-Sung Hyo?! intreba mirata fata imbratisand-o. Da cred ca sunt...aoleu da ce te-ai schimbat! Se dadu cativa pasi in spate ca sa o studieze mai bine.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 1:59 pm

-Zau?Pai sa stii ca m-am schimbat.Eram in pijamale. Incepu sa rada slab. Siiii acuuuuum sa iti vad camera.Da-te bre la o parte.Intra in camera si incepu sa o examineze.Ia uite baa!!Cata spatiu aicia.Zici ca e la cotroceni ba. Rase scurt.
Sus In jos
Bonnie

Bonnie

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 2:07 pm

-Iote ma ce pusa e pe glume! Asa rea ai fost incat nu mai chemat si pe mine sa te ajut sa te schimbi..rea fata.Spuse dand din cap apoi incepu sa rada.
-Da baa e mare..doar stii ca eu am nevoie de mult spatiu.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 2:13 pm

Incepu sa rada apoi ii pieri zambetu` si se uita cu niste ochi mari la ea.
-Hm?Ce-ai zis?De ce nu te-am chemat sa ma ajuti sa ma schimb?Ehh...well...daca asta vrei...Se duse in fata ei si ii ridica putin bluza.Neah.Rase slab.
Sus In jos
Bonnie

Bonnie

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 2:19 pm

Se uita putin la fata apoi inchisise usa.
-Iote maa asa repede ti-am disparut zambetul de pe buze?Ce ai auzit.sau ai ramas si surda acum? intreba fata razand.Ramase surprinsa de gestul ei zambind in coltul guri.
-Cred ca asta trebuia sa fac eu nu tu..dar merge si asa! spuse continuand sa rada
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 2:23 pm

-Nu zau.Ia sa vedem.Ii ridicase mai mult bluza si ii atinse gatul cu buzele. Sa te vad!Rase infundat apoi zambi smechera.
Sus In jos
Bonnie

Bonnie

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 2:33 pm

Se uita la ea ridicand o spranceana." ma provovat sau mi s-a parut mie..ea a vrut-o"
-Cred ca ai uitat cu cine stai de vorba ma ..ei bine tu ai vrut-o. Se apropie mai mult de ea dandu-i jos bluza. Vezi eu lucrez mai repede decat tine! spuse chicotind.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 2:36 pm

-Ba,da` esti rapida,sa moara carioca. Rase slab apoi ii saruta gatul dandu-i jos bluza. Zambise usor pervers. Da` io tot mai tare raman ,ma! Ranji ca un copil mic.
Sus In jos
Bonnie

Bonnie

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 2:47 pm

-Multumesc ma..da' nu ma mai lauda atat ca se urca prea rau la cap..O lua de gat dandu-i un sarut pe obraz. Da ..da tot tu rmai cea mi tare babe! Vrei ceva de baut?
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 2:50 pm

Isi lua bluza si se imbraca.
-Pai... vreau..Angelli de piersici. Please.Clipi des si ranji usor. Ba,sau vodka. Tot betiva am ramas,ma.Incepu sa rada
Sus In jos
Bonnie

Bonnie

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:02 pm

Incepu sa rada cand o auzi.
-Mda vad ca tot betiva ai ramas..dar si friguroasa...oke vodka sa fie! Isi arunca bluza pe pat apoi se duse in bucatarie cautand vodka.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:06 pm

Vazand ca intarzie,se duse dupa ea,prinzand-o de talie lasandu-si capul pe umarul ei.
-Ma faci sa astept...si stii ca nu-mi place.
Sus In jos
Bonnie

Bonnie

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:21 pm

Tresari cand ii simti mana pe talia ei . Ii lua mana de pe talie privind-o pe fata in ochi.
-Esti rece..unde naiba ai tinut mainile alea? si ce cauti aici? Ete na..nu-i vina mea ca nu gasesc vodka..nerabdatoare mai esti! spuse strambandu-se la ea.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:25 pm

-Oi fi fantoma...!Buuu!!! Incepu sa rada. Lasa vodka.Daca nu o gasesti...ma multumesc doar cu tine.Ranji usor.
Sus In jos
Bonnie

Bonnie

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:32 pm

-Bai da ce m-ai speriat...uite cum tremur.Ce?? cum sa o las? dupa ce ca imi facusi pofta de vodka acum sa o las...no way! facu semn cu mana in semn negativ.Ahh tre sa ma asigur ca nu esti fantoma...da' cum?Statu putin pe ganduri apoi ii veni o idee.Gata!! Stiiuu! isi indrepta mana spre burta fetei apasand usor pe ea.
-Neah nu esti fantoma! scoase limba. Da; totusi ai tinut mainile alea in congelator cumva?
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:34 pm

-Heeyyy,ce'ai cu burta mea?XDSi nu le-a tinut in congelator.Da daca la tine e frig,ce vrei.Se bosumfla.Hai sa te ajut sa cauti sticla aia. Off...esti varza fara mine!Rase usor si incepu sa caute sticla.Intr-un final o gasi sub masa.Mda...aci ascunzi tu sticlele?
Sus In jos
Bonnie

Bonnie

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:42 pm

-Eu n-am nimic cu burta ta...umm parca e putin mai mare decat ultima data si vroiam sa vad daca esti fantoma.Nu cumva esti gravida? intreba clipind des din ochi pe fata aparandu-i un zambet inocent.
-La mine nu-i frig da? Incepu sa se strambe iar la ea minand penultima fraza. Eh..nu le ascund sub masa da cred ca au ramas aici de la ultimul party.!
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 3:47 pm

Se stramba putin si se uita la ea mirata.
-CE'AI ZIS BAAA?!?!O intreba tipand. Esti nebuna?Cum naiba sa fiu...yuck.Nici nu te gandi!!! Stii ca nu-mi plac copii mici!Incepu sa injure intr-o limba a ei.
Sus In jos
Bonnie

Bonnie

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 5:19 pm

-Hoo nebunoo.ca glumeam. Numai tipa ca o sa primesc reclmatie sau cine stie amenda pentru deranjarea linistii publice. Itaii..mai nou imi interzici sa si gandesc nu? Mda n-am uitat ca nu-ti plac copii mici daca ai unul in fata esi in stare sa-l bati non-stop..si nu ma mai injura. Lua sticla de vodka si 2 pahare apoi iesi din bucatarie.
Sus In jos
Sung Hyo

Sung Hyo

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 5:49 pm

Se duse dupa ea,bagandu-se in fata ei sarutand-o pe buze.O saruta lung,strecurandu-si si limba in gura ei,punandu-si mainile pe talia ei.
Sus In jos
Bonnie

Bonnie

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 6:31 pm

Ramase impietrita in acel loc...mai mai sa scape sticla si paharele din mana. Se departa putin de ea.
-Sung Hyo tu ai baut ceva inainte sa ajungi la mine? intreba privind-o atent pe fata.Daca ai baut sa stii ca nu-t mai dau sa bei nimic.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: BOom.BoOm Bang..my rOom   BOom.BoOm Bang..my rOom Icon_minitime

Sus In jos

BOom.BoOm Bang..my rOom
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Yui's room^^
» My little room...
» Kate's room
» Huh?!Oh yeah...my room
» Adeon`s room

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum