The Streets
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

The Streets

Forum RPG!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Yui's room^^

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Yuji

Yuji

Data de înscriere : 22/01/2010

Yui's room^^ - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:37 am

Dusesem melodia pana la capat, cu chiu cu vai. Am inceput sa rad.
-Hai ca am reusit sa o duc pana la capat, intr-un final. Ti-am zis ca sunt varza. Si nici n-am mai pus de mult mana pe pian, ai vazut ca nici nu gaseam notele, am chicotit.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

Data de înscriere : 23/01/2010

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:39 am

- Da, am observat asta, dar... avand in vedera ca nu ai mai exersat de mult ai cantat foarte frumos! Mie una mi-a placut la nebunie! Il complimenta aceasta, privindu-l usor zambareata.
Sus In jos
Yuji

Yuji

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:42 am

I-am zambit. Chiar ii placuse? Evident, pentru un amator, cantasem acceptabil. Mai era si politetea...
-Merci. As vrea sa continui cu pianul si cu alte instrumente, imi place muzica si o practic cum pot. Adica dansand sau cantand din voce.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:44 am

Yui incepu sa zambeasca din nou, trecandu-i o idee prin minte.
- Te pot ajuta cu asta! Eu deja sunt cantareata, nu prea cunoscuta, dar sunt. Poti veni intr-o zi la managerul meu sa te asculte si sunt sigura ca ii va placea cum o sa canti, asa ca iti va aranja el o cariera. Iar cu pianul te mai pot ajuta eu din cand in cand, daca vrei bineinteles.
Sus In jos
Yuji

Yuji

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:49 am

Chipul mi s-a inseninat.
-Da! Da, as vrea. Multumesc mult. De fapt, nu cred ca o sa ma placa asa mult managerul tau, nu sunt cine stie ce, dar incercarea moarte n-are. Nu?
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:51 am

- Sigur, dar cum mie mi-a placut, sunt sigura ca ii va placea si lui! Il asigura ea, schitand in acelasi timp un zambet. Isi trecu usor degetele peste clapele pianului, incepand sa se prosteasca, iar dupa cateva clipe incerca sa cante o bucata dintr-o melodie, dar se opri repede.
Sus In jos
Yuji

Yuji

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:55 am

M-am ridicat de pe scaun si m-am inclinat in fata ei.
-Maestre, nu ma ridic la nivelul dumneavoastra, i-am spus.
Glumeam, bineinteles, chiar daca era adevarat. Mi se parea ca nici nu aveam ce sa caut langa ea pe scaunul acela, asa de praf eram.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 2:57 am

Yui numai putu sa se abtina si incepu sa rada in momentul in care auzi ce tocmai zise Yuji.
- Nu sunt chiar asa de buna la pian pe cat crezi tu, dar mersi... Ii zise ea printre rasete.
Sus In jos
Yuji

Yuji

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 3:00 am

-Esti mai buna decat mine, in orice caz. Si ai cantat frumos, chiar daca te-ai prostit. Unora le iese, pur si simplu.
Evident, nu faceam parte din acea categorie, dar, curand, avaem si eu sa invat pianul pe bune si sa nu ma mai plang ca nu avam bani sa imi cumpar unul.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 23, 2010 3:03 am

- Mai sti si alta melodie? Intreba ea curioasa, clipind des din ochii. Spera sa auda un raspuns afirmativ, fiindca ii placea mult cum canta Yuji, chiar daca nu se descurca foarte bine.
Sus In jos
Yuji

Yuji

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 1:21 am

-Nu, asta e singura pe care o stiu cap-coada. Ma rog, oarecum... Mai stiu si cateva bucati din alte melodii, dar sunt destul de scurte. Si la alea bag rateuri si nu pricepi nimic din ele, am chicotit.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 9:16 am

Yui ofta usor si neobservabil cand auzi asta, apoi ii zise:
- Bine... atunci sa-mi spui cand vrei sa mergem la managerul meu.
Sus In jos
Yuji

Yuji

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 2:06 pm

-Nu azi, in orice caz. Mi-e lene.
Am facut o pauza si, brusc, am realizat ceva.
-Aaa, stai putin. De ce sa mergem la managerul tau? Adica... ca sa ma lansez in muzica? Nu, merci, nu vreau sa ma lansez, nu-mi place sa fiu in centrul atentiei. Vreau doar sa invat sa cant la diferite instrumente, dar nu vreau o cariera...
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 2:09 pm

Yui se uita putin mirata la el, stand tacuta pentru cateva clipe.
- Aaa... Scuze! Incepu ea sa vorbeasca, balbaindu-se putin. Atunci am inteles eu gresit.
Sus In jos
Yuji

Yuji

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 2:43 pm

Am zambit.
-Stii, imi place muzica, imi place sa cant si sa dansez, dar nu in fata oamenilor.
Imi era rusine sa ma exprim in fata oamenilor pentru ca, in primul rand, nu mi se parea ca eram prea bun. Si apoi, imi era teama sa nu cumva sa gresesc.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 2:58 pm

- Te inteleg si mie mi-e greu uneori pe scena, mai ales ca ma emotionez foarte tare. Zise ea chicotind, cand isi aduse aminte de niste momente mai amuzante de pe scena. Oricum, atunci ramane sa te invat eu la pian sa canti, right?
Sus In jos
Yuji

Yuji

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 6:19 pm

-Da, as vrea si alte instrumente. Dar cred ca o sa ma axez pe pian deocamdata, stiu ca e mult de exersat si probabil nu voi mai avea timp si de alte instrumente... sau alte lucruri in general.
Sus In jos
Yoshioka Yui

Yoshioka Yui

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 24, 2010 6:51 pm

- Timp e destul, numai sa ai vointa sa inveti mai multe instrumente deodata. In timp ce spuse asta se ridica incet de pe scaun si cu pasi marunti se apropie de fereastra. O deschise larg si trase o gura de aer, privind atenta cerul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Yui's room^^   Yui's room^^ - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Yui's room^^
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» My little room...
» Huh?!Oh yeah...my room